maanantai 18. kesäkuuta 2012

TÄYTTÖ, PITÄÄ TÄYTTÄÄ!

Hups, meinasi käydä ohraisesti, sisäpuoliset täytöt onkin tehtävä ennen kuin muurataan seiniä, ja heinäkuussa ei täyttöihin saa konetta kuin ekalle viikolle..... Pieni paniikki valtasi mielen kun luulin ettei ole mahdollista tehdä sokkelia tarpeeksi, mutta nyt ei enää huoleta, muuraus sujui niin joutuisasti että saimme tänään appiukon kanssa (hän teki laastin ja toi sen ) tehtyä yli puolet jäljelläolevasta täyttöjen alle menevästä sokkelista! Ohutsaumamuuraus on todella helppoa kun ei olla vielä  korkealla eikä ole mitään aukkoja....

Eli huomenna loput täytön alle jäävistä kivistä muurataan ja voi lomailla rauhassa ennen ensiviikon loppua jolloin aloitan pilarien muurauksen, tarkoitus on että kone tekee ensin täyttöä terassin paikalle ja mahtuu sitä kautta tulemaan kellarille täyttämään sitä... Samalla tehdään kellarin ympäri ulkopuoliset täytöt ja routaeristeet.
Esimmäiset itse muuratut harkot

Täyttökorkeus saavutettu ulkoreunassa.



 EDIT: 20.6.2012, pidin eilen sadepäivän ja tänään muurasin loput yksikseen


EDIT: 20.6.2012. Eilinen meni sadetta pidellessä ja tänään sitten yksikseen muurasin loput tuosta kolmannesta varvista, samalla vastaava mestari oli paikalla ja kertoi mitä vielä pitää muurata että täyttö onnistuu, pitää varata 3 päivää ensiiviikonloppuun eli olemme viikon lomalla ja ensitorstaina takaisin.
Maapaineseinää

Se näyttää ihan suoralta seinältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti