tiistai 26. maaliskuuta 2013

Kevät

Melkoisen hidasta on kevään tulo ollut, työmaa on odotellut eiliseen asti. Työmiehet tekevät nyt ensin lumitöitä ja sitten valavat yhden puuttuvan terästuen onteloiden alle. Olemme tilanneet runkomateriaalit ja lasti saapuu 8.4 alkavalla viikolla työmaalle. 6.4 lauantaina teemme ohjurit ja varmistelemme pihalle säilytystilan tiilille, elikkä otetaan lumet siitä koneella pois.

Olin aluksi ajatellu urakoittaa katon ja ikkunoiden asennuksen muttta olemme saaneet tehtyä työsopimukset kirvesmiesten kanssa suoraan ja niinpä meillä on 6.4 alkaen 3 miestä muuraamassa (arvio 18 työpäivää kestää) ja sovimme että kokenut kirvesmies aloittaa kun muuraus edennyt kattotuolien asennusvaiheeseen jonka jälkeen on 4 miestä töissä, ammattimuurarimestari, ammattikirvesmiehiä 2 ja apumies. Tällä työvoimalla toivomme saavamme kaiken valmiiksi syksyyn mennessä.

Näin säästämme 24% työn hinnassa jos olisimme ostaneet ne urakoina, tämä siis pois jäävä osuus on arvonlisävero jonka muuten olisimme joutuneet maksamaan ostotöistä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti